22 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ



                       ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Θέμα 1ο : Ανακοίνωση- Χαιρετισμός του Δ. Σ του Συλλόγου για τα σχολεία που συμμετέχουν στην απεργία- αποχή.

    Χαιρετίζουμε θερμά, την απόφαση των Σχολείων και Νηπιαγωγείων του νησιού μας που δήλωσαν συμμετοχή στην απεργία- αποχή μπλοκάροντας τις διαδικασίες αυτοαξιολόγησης. Οι συνάδελφοι στη συντριπτική πλειοψηφία των  Δημοτικών Σχολείων  και σε πολλά Νηπιαγωγεία, είτε καθολικά είτε με μεγάλες πλειοψηφίες, πήραν ξεκάθαρη θέση ενάντια σε κάθε προσπάθεια κατηγοριοποίησης των σχολείων μας και έρχονται να προστεθούν στο  ρεύμα άρνησης της αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης που , μετά το δημόσιο και την υπόλοιπη εκπαίδευση, απλώνεται και στο Σύλλογό μας. Θέλουμε επίσης  να χαιρετίσουμε τους συναδέλφους που, αν και  στα σχολεία τους αποτελούν τη «μειοψηφία»,  απέχουν και καταψηφίζουν την αυτοαξιολόγηση
     Αυτή η φάση της μάχης έδειξε ότι έχουμε τη δυνατότητα, με ενότητα, συλλογικότητα και αγωνιστικότητα, να αποκρούσουμε  αυτή την καταστροφική πολιτική. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον και οι υπόλοιποι σύλλογοι  διδασκόντων θα συνταχθούν μαζί μας για τη μεγάλη ανατροπή όλων των σχεδίων διάλυσης του δημόσιου σχολείου .

 Θέμα 2ο:  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


    Αγαπητοί συνάδελφοι,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ορίζει ως τακτικό εκπρόσωπό του στην Επιτροπή  Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνας, τον Ζήση Δημήτρη (τηλ. 6946295203) και αναπληρωματικό την Μπαμπάλη Παναγιώτα (τηλ.6994671043).



ΘΕΜΑ 3ο : ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
     Αγαπητοί συνάδελφοι, για την καλύτερη ενημέρωση σας  καθώς και για την πληρέστερη καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη κατανομή Σχολείων ανά μέλος του Δ.Σ. Έτσι γίνεται πιο άμεση η επικοινωνία σας με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και η παρέμβασή μας πιο γρήγορη. Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε τα σχολεία αρμοδιότητας κάθε μέλους του Δ.Σ. :


       Καπόνης Χρήστος
Δημοτικά: 2ο , 3ο , 4ο ,Σεληνίων.
Νηπιαγωγεία: 2ο , 3ο , Σεληνίων.

Ευθυμιάδης Σωφρόνης
Νηπιαγωγεία:  1ο, 5ο , 6ο .

 Ζήσης Δημήτρης
Δημοτικά: 1ο , Βασιλικών, Ειδικό Σχολείο Σαλαμίνας.
Νηπιαγωγεία: 4ο, 8ο, Βασιλικών.

Καλλίτσης Μιχάλης
Δημοτικά: Παλουκίων, Φοίνικα.
Νηπιαγωγεία: Παλουκίων, Φοίνικα.

Κουτσαβλή Παναγιώτα
Δημοτικά: Αιαντείου
Νηπιαγωγεία: Αιαντείου, Κακής Βίγλας.
  
Μπαμπάλη Παναγιώτα
Δημοτικά: Αμπελακίων
Νηπιαγωγεία : Αμπελακίων, Καματερού.

Ηλιοπούλου Σταυρούλα
Δημοτικά: 5ο
Νηπιαγωγεία: 7ο
                  
 ΘΕΜΑ 4Ο : ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
     Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που παρευρέθησαν με τα παιδιά τους στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Θεατρικής Αγωγής, Κατσουλάκη Κατερίνα και Ευθυμιάδη Σοφρώνη, που με το ωραίο πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει απασχόλησαν δημιουργικά και διασκέδασαν τα παιδιά αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: