02 Μαρτίου 2015

Δεύτερη δόση της συνδικαλιστικής συνδρομήςΘέμα:   Δεύτερη δόση της συνδικαλιστικής συνδρομής για τη χρονιά 2014-2015


      Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Τις επόμενες μέρες θα γίνει η είσπραξη της δεύτερης δόσης της  συνδικαλιστικής εισφοράς.( 10 ευρώ για μόνιμους και 8 για αναπληρωτές). Υπενθυμίζουμε ότι από το συνολικό ποσό των 30 ευρώ, τα 24 ευρώ καταβάλλονται στη ΔΟΕ και την ΑΔΕΔΥ και τα 6 ευρώ μένουν στο Σύλλογο. Σε ό,τι αφορά στους αναπληρωτές το ποσό της συνδρομής τους αποδίδεται στο σύνολό του στη ΔΟΕ χωρίς να κρατάει τίποτα ο Σύλλογος.


Καταβάλλοντας τη συνδρομή μας

·     Είμαστε μέλη του Συλλόγου, της  Δ.Ο.Ε. και της ΑΔΕΔΥ.
·     Έχουμε τη συνδικαλιστική κάλυψη και προστασία της ΔΟΕ και του Συλλόγου μας σε θέματα που αφορούν  σε εργασιακά και θεσμικά δικαιώματά μας.
·     Έχουμε τη συνδικαλιστική κάλυψη και προστασία της ΔΟΕ και του Συλλόγου μας σε περιπτώσεις αυθαιρεσιών της Διοίκησης.
·     Έχουμε την υποστήριξη του νομικού συμβούλου της ΔΟΕ.
·     Έχουμε το δικαίωμα ομαδικών δικαστικών προσφυγών μέσω του Συλλόγου.
·     Έχουμε το δικαίωμα άδειας απουσίας για συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου (τις συγκεκριμένες ημέρες δεν κλείνουν τα σχολεία αλλά λαμβάνουν άδεια μόνο οι εκπαιδευτικοί- μέλη του Συλλόγου).
·     Αποκτούμε το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» στα όργανα του Συλλόγου και της ΔΟΕ.
·     Αποκτούμε την κάρτα μέλους της ΔΟΕ που μας δίνει το δικαίωμα δωρεάν εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, έκπτωση στα θέατρα.Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Κατανοούμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των μελών του συλλόγου μας , άλλωστε αυτήν τη βιώνουμε όλοι μας, όπως επίσης και το γεγονός ότι τα χρήματα δε φτάνουν για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε την εξοικονόμηση κάθε ευρώ. Σε τέτοιες δύσκολες όμως εποχές είναι απαραίτητο να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από το Σύλλογό μας . Το ΔΣ του Συλλόγου μας βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες σας και στις απαιτήσεις των κοινωνικοπολιτικών και οικονομικών συνθηκών.                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: