07 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίασή του την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, αποφάσισε πρόγραμμα πολύμορφων κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, ενάντια στην ολοκληρωτική κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος που προωθείται από τη συγκυβέρνση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. – ΑΝ.ΕΛ. και τους δανειστές.
  Πρώτο βήμα στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων είναι η παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00, στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29).
Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.ΕΔ.Υ. καλεί τα μέλη των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών, των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και ευρύτερα τους εργαζόμενους του Δημοσίου, να δώσουν το «παρών» στη παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στη σχεδιαζόμενη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και να διαδηλώσουν παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους πενταμηνίτες, που έχουν κατασκηνώσει, εδώ και 25 ημέρες έξω από το Υπουργείο Εργασίας, διεκδικώντας το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: