12 Ιανουαρίου 2016

Καταγγελία της καταστολής στην κινητοποίηση των εργαζομένων στις 8-1

  
  
 Καταγγέλλουμε την προσπάθεια καταστολής και εκφοβισμού των αγώνων των εργαζομένων και του κινήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση στα χνάρια των προκατόχων της.   
   Χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, νεολαίοι και γυναίκες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων και διαδήλωσαν μαζικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και στο υπουργείο Εργασίας. Δήλωσαν την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητά τους να πρωτοστατήσουν, για να οργανωθεί ένα ισχυρό μέτωπο, ανάχωμα στα  σχέδια  κυβέρνησης και δανειστών. Απέναντί τους, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παρέταξε τις δυνάμεις καταστολής, όπως έκαναν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, για να χτυπήσουν το κίνημα και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους.
    Ο δρόμος της καταστολής, των απειλών και της χειραγώγησης των αντιδράσεων δεν πρόκειται να αποδώσει ούτε από αυτή την κυβέρνηση. Για ολόκληρη την κοινωνία, η κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης- η μεγάλη κλοπή του μέλλοντός μας- αποτελεί αιτία πολέμου για τον κόσμο της εργαζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας.  Η απάντηση θα δοθεί στους δρόμους όπως και πριν !


Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Άλλος δρόμος υπάρχει και είναι αυτός που ανοίγουν οι αγώνες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: